• 4 varkens-oesters
  • boter of olie
  • 8 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • 1 ui
  • 75 gram champignons en
  • 50 gram shiitake
  • 50 gram walnoten en
  • 25 gram pijnboompitten
  • 1 teen knoflook,
  • halve theelepel tijm en
  • 1 ei

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid het vlees met zout en peper en bak het vlees rondom aan in wat boter of olie. Ontdooi ondertussen het deeg en rol steeds van 2 plakjes een lap deeg. Snipper de ui, snijd kleine blokjes van de paddenstoelen en had den oten en knoflook klein. Meng ui, paddenstoelen, noten, knoflook en tijm door elkaar en breng op smaak met zout en peper. leg de oesters op het midden van het deeg. Verdeel het mengsel over het vlees en vouw het deeg dicht. Leg het pakketje met de naad naar beneden op een bakplaat. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei (vlak voordat het de oven ingaat). Bak in circa 20 minuten.