• 1 pond kipfilet
  • 400 gram roerbakgroenten (grove roerbakgroenten AH)
  • 1 klein bakje Boursin
  • 1 klein bekertje zure room
  • 1 doosje champignons
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 bouillontablet
  • 3 eetlepels bloem
  • Kerrie
  • Boter

 

  • Kipfilet in stukjes snijden, bestrooien met kerrie en aanbakken
  • Daarna de roerbakgroenten en champignons (in plakjes geneden) erbij en even stoven
  • 3 eetlepels bloem erbij
  • Bouillontablet erbij
  • Vervolgens de Boursin en de zure room erbij
  • Dit alles in een (ingevette) ovenschaal doen
  • Geraspte kaas erover heen strooien
  • Hierna afdekken met het bladerdeeg
  • De oven voorverwarmen op 220 graden
  • Daarna de schaal 30 minuten in de oven.

Hierbij een heerlijke frisse salade!