- 1 pond kipfilet
- 400 gram roerbakgroenten (grove roerbakgroenten AH)
- 1 klein bakje Boursin
- 1 klein bekertje zure room
- 1 doosje champignons
- 1 pakje bladerdeeg
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 bouillontablet
- 3 eetlepels bloem
- Kerrie
- Boter
- Kipfilet in stukjes snijden, bestrooien met kerrie en aanbakken
- Daarna de roerbakgroenten en champignons (in plakjes geneden) erbij en even stoven
- 3 eetlepels bloem erbij
- Bouillontablet erbij
- Vervolgens de Boursin en de zure room erbij
- Dit alles in een (ingevette) ovenschaal doen
- Geraspte kaas erover heen strooien
- Hierna afdekken met het bladerdeeg
- De oven voorverwarmen op 220 graden
- Daarna de schaal 30 minuten in de oven.
Hierbij een heerlijke frisse salade!