Ingrediënten

Porties: 8

  • 2 eetlepels suiker
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/8 theelepel peper
  • 4 eetlepels melk
  • 125ml mayonaise
  • 4 eetlepels karnemelk
  • 1 1/2 eetlepels ciderazijn
  • 2 1/2 eetlepel citroensap
  • 600g fijn gesneden kool
  • 50g geraspte wortel

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15 minuten |Extra tijd: 2 uren

1. Roer met een garde in een grote kom de suiker, zout, peper, melk, mayonaise, karnemelk, azijn en citroensap tot een glad geheel. Voeg de kool en wortel toe en mix tot het goed gemengd is met de dressing. Zet minstens 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.

Geen karnemelk?
Gebruik indien gewenst 4 eetl natuuryoghurt in plaats van karnemelk.