Ingredienten

Voor de dressing

  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel suiker
  • zout en peper
  • 4 eetlepels olijfolie

Voor de pasta

  • 175 g maïs uit blik uitgelekt
  • 100 g geroosterde paprika uit pot uitgelekt en in stukjes gesneden
  • 5 takjes basilicum blaadjes grof gescheurd
  • 50 g zwarte olijven ontpit
  • zout en peper
  • 200 g pennepasta
  • 200 g tonijn op olie uitgelekt

Zo maak je het

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet de pasta af en spoel even af onder de koude kraan.
  2. Laat de pasta in het vergiet uitlekken.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en roer deze door de pasta.
  4. Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en schep het geheel voorzichtig door elkaar. (bron: Jumbo)