Ingredienten
Voor de dressing
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel suiker
- zout en peper
- 4 eetlepels olijfolie
Voor de pasta
- 175 g maïs uit blik uitgelekt
- 100 g geroosterde paprika uit pot uitgelekt en in stukjes gesneden
- 5 takjes basilicum blaadjes grof gescheurd
- 50 g zwarte olijven ontpit
- zout en peper
- 200 g pennepasta
- 200 g tonijn op olie uitgelekt
Zo maak je het
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet de pasta af en spoel even af onder de koude kraan.
- Laat de pasta in het vergiet uitlekken.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en roer deze door de pasta.
- Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en schep het geheel voorzichtig door elkaar.
Dit recept is afkomstig van Jumbo.
Klik op het logo voor meer recepten.
