Samen winkelen
Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u niet alleen boodschappen kunt gaan doen. De BoodschappenPlusBus is dan een uitkomst. Op een door u gekozen ochtend of middag wordt u thuis opgehaald en gaat u samen met enkele andere mensen winkelen in een supermarkt, een overdekt winkelcentrum, een tuincentrum of een kledingzaak in de regio. De begeleiders van de BoodschappenPlusBus helpen u als dat nodig is.

Na het winkelen is er nog tijd om samen ergens een kopje koffie te gaan drinken.

Uitstapjes
Wekelijks organiseren we ook uitstapjes naar een of andere bezienswaardigheid. En elke maand zijn er wel rondritten en andere dagtochtjes waarvoor u zich kunt opgeven.

Hoe werkt het?
Per maand maken wij een programma, dat we toesturen aan onze leden. U kunt het ook op onze website bekijken. Leden kiezen thuis waar ze aan mee willen doen en geven dat telefonisch door aan Vivaan. Op de afgesproken tijd staat de BoodschappenPlusBus bij hen voor de deur.

Waar?
De BoodschappenPlusBus rijdt in Heeswijk, Dinther en Loosbroek en in de gemeenten Uden en Veghel.

Voor wie?
Voor mensen van 55 jaar en ouder en zelfstandig wonende mensen met een beperking.

Kosten
Het lidmaatschap kost € 12,00 per jaar. U krijgt dan maandelijks het programma thuisgestuurd en u kunt zich opgeven voor winkelen en uitstapjes.
Een ochtend of middag boodschappen doen kost € 3. Winkelen in de regio kost € 6,50. Consumpties en boodschappen zijn uiteraard voor eigen rekening.
De kosten van de uitstapjes variëren en worden elke maand in het activiteitenprogramma vermeld.

Informatie en aanmelden
Bel, op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur, naar Vivaan: (0413) 367309,
stuur een e-mail naar ouderenwerk@vivaan.nl.