Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie, partners, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Tijdens ieder Alzheimer Café staat een thema centraal. Iedereen die vragen heeft over dementie kan bij het Alzheimer Café terecht. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis.

Hoe laat en waar? 
Om 19.00 uur opent het Alzheimer Café haar deuren en om 19.30 uur start het programma tot 21.30 uur.  In ontmoetingscentrum 'Meteoor’, Oude Litherweg 20 in Oss. 

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door de Alzheimerafdeling Noordoost-Brabant en ONS welzijn i.s.m. BrabantZorg en de casemanagers. 

Programma
Volgende bijeenkomst: Maandag 14 september 
Thema: “Omgaan met mensen met dementie in tijden van corona”

In gesprek met Anita van de Wijngaard, consulent belevingsgerichte zorg BrabantZorg en Tessa Govers, klantcoördinator thuisserviceorganisatie Home Instead. 

De zorg voor mensen met dementie gaat in tijden van corona gewoon door. Wat kunnen we doen om mensen met dementie zo goed mogelijk te ondersteunen? Hoe ga je om met gevoelens van onveiligheid en minder sociaal contact? Welke mogelijkheden zijn er en hebben we juist in deze tijd ontdekt? En hoe blijf je goed voor elkaar en jezelf zorgen?

Een ontmoeting in het Alzheimercafé. Informatie, tips en met elkaar in gesprek.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Alice Liedenbaum tel 0412-626537 of
Hetty van Amstel tel 06-35111821 (vanaf 23 aug)

Vanwege de RIVM maatregelen is opgave verplicht. Opgeven vóór 10 september: liefst via e-mail hetty.vanamstel@ons-welzijn.nl met vermelding van uw telefoonnummer

Adres
Ontmoetingscentrum De Meteoor
Oude Litherweg 20
5346 RT Oss
Tel. 0412-624323


Volg voor het volledige programma deze link>>