Even tijd voor uzelf, lekker onthaasten in de rust van de natuur. Is dat iets voor u? Meld u dan aan voor één van de wandelingen voor mantelzorgers. U heeft gegarandeerd een leuke ochtend, met alle aandacht voor ú. U ontmoet andere mantelzorgers en kunt ervaringen uitwisselen. Met aansluitend een heerlijke lunch, waarbij wethouder Rein van Moorselaar aanwezig is om naar uw ervaringen te luisteren (afhankelijk van beschikbaarheid). Aan de wandeling en de lunch zijn geen kosten verbonden.

Aanvang: 10.00 uur, lunch is rond 12.30 uur (u kunt ook alleen deelnemen aan de lunch).

Bijzonderheden
Circa drie dagen vóór de wandeling ontvangt u per mail informatie over de locatie waar wij u ontvangen voor de wandeling en/of lunch.
Gym- of wandelschoenen met profiel zijn aan te raden.
We wandelen over allerlei bodems: (on)verharde wegen, bospaden, gras of zand.

Aanmelden
De wandelingen worden begeleid door Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar Brabant-Noord en verzorgd en begeleid door Mary van der Linde van Happiness in Progress. U kunt zich tot uiterlijk vijf dagen vóór elke wandeling en/of lunch aanmelden bij Mary van der Linde (telefoon 06-18 04 13 46 of mail info@happinessinprogress.nl) onder vermelding van uw naam, mobiele telefoonnummer en e-mailadres.