Een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voor-lichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Café Brein: Angst en Vertrouwen 

Zowel mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH) als hun naasten ervaren vaak gevoelens van angst, somberheid of verlies van vertrouwen in hun eigen functioneren of in de toekomst na het ontwikkelen van NAH.   

Dit thema staat centraal tijdens de digitale bijeenkomsten (via Microsoft Teams): 

voor Uden/Veghel, maandagavond 19 April van 19 uur-20 uur. 
Voor toegang tot deze bijeenkomst, druk om 19.00 uur op deze link - Uden.
 

voor Oss, op maandagavond 26 April van 19 uur-20 uur.
Voor toegang tot deze bijeenkomst, druk om 19 uur op deze link - Oss


Tijdens deze themabijeenkomst zal de psycholoog van stichting SWZ een presentatie geven over oorzaken en gevolgen van deze problemen en geeft zij tips en adviezen over hoe je hier mee om zou kunnen gaan. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. 

 NB: wanneer u deelneemt aan deze digitale bijeenkomst gaat u ermee akkoord dat uw gezicht in beeld komt en dus zichtbaar is voor de andere deelnemers. 

Mocht u dit niet willen dan kunt u zelf de camera uitzetten door te klikken op het daarvoor bestemde icoontje. Tijdens de bijeenkomst wordt u verzocht uw geluid uit te zetten. 

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Pluryn en ONSwelzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl