Heart Care kan zorg bieden in allerlei vormen: of het nu gaat om een aantal uren per week in de thuissituatie of om 24-uur zorg in een woonvorm. Door gebruik te maken van een PGB bepaalt u zelf op welk moment u welke zorg en/of begeleidng inkoopt. U heeft zlef de regie over de manier waarop de zorg wordt georganiseerd en verleend.

De Buitenpas

De Buitenpas in Heesch (N-Br.) is ontstaan uit een ouderinitiatief. Deze woonvoorziening is gevestigd in een 2-onder-1-kap woning (samengevoegd tot 1 woning). Het is centraal gelegen, middenin een woonwijk. Het pand is privé-eigendom en de bewoners huren er een kamer.

De zorg wordt ingekocht bij Heart Care.

De leeftijd van de bewoners varieert tussen de 20 en 35 jaar. De bewoners leven in groepsverband en worden ondersteund door het Heart Care-team. Heart Care biedt dag en nacht de noodzakelijke begeleiding en zorg.

De bewoners gaan dagelijks naar hun dagbesteding buitenshuis. ‘Thuis’ heeft elke bewoner individuele- en groepstaken. Te denken valt aan: kamer opruimen, boodschappen doen en helpen bij het koken. Er worden gezamenlijke activiteiten ondernomen, maar ook individuele, eventueel met coach. Zie voor meer informatie: http://www.heartcare.nu