Professionele dag- en vrijetijdsbesteding voor kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of een aan autisme verwante stoornis.Wij verzorgen kleinschalige dag- en vrijetijdsbesteding op gebied van tuinieren, horeca en sport.

Op de woensdagmiddag en zaterdagochtend hebben we een kidsclub en we organiseren met regelmaat workshops en uitstapjes op individuele en groepsgerichte basis.

We hebben afwisselende mogelijkheden in de dagbesteding. Wij doen dit in Vinkel bij terrasboerderij Het Venster en de Slothoevevijver en bij hotel/restaurant De Leygraaf in Heeswijk. Ook werken we mee in de bakkerij van Bakkerij Lamers.

Of het nu gaat om het serveren van een Brabantse koffietafel, het bakken van taarten, het verzorgen van maaltijden voor de catering, of het werken in de (moes)tuin, wij vinden het allemaal leuk om te doen. Ook tijdens open dagen helpen wij graag een handje mee.

Daarnaast sporten wij veel. Wij hebben gemerkt dat na een uurtje sporten je hoofd lekker leeg is en je veel fijner aan je dag kunt beginnen. Dit doen wij altijd onder professionele begeleiding.


Er kan individueel maatwerk worden aangeboden, maar deelname aan een groepsactiviteit vind je misschien ook leuk. De sporten die wij zoal uitoefenen zijn; Voetballen / Golfen / Fitness / Tennissen / Mountainbiken / Wandelen of hardlopen / Basketballen / Hockeyen / Tafeltennissen / Darten / Vissen.

Spreekt dit je aan en wil je een keertje komen kijken of meedoen? Dat kan. Laat het ons weten op 06-22993301 of via info@onsplekske.com.

Bekijk onze folder>>
Neem ook eens een kijkje op onze website www.onsplekske.com