Huishoudelijke taken in en om het huis uit handen nemen, zodat u tijd vrij kunt maken voor quality-time, dat is wat hulpstudent.nl biedt. En dat voor een betaalbare prijs; slechts € 12,95 per uur (incl. BTW).

Betrouwbaar met ervaring: Hulpstudent.nl kent alle studenten persoonlijk, want vooraf wordt met iedereen een uitgebreid sollicitatiegesprek gevoerd waarbij met name wordt gelet op integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring.

Succesvol, flexibel en persoonlijk: Wat de organisatie succesvol maakt, is de combinatie van flexibiliteit en het persoonlijke contact met klanten en studenten; het is immers belangrijk dat het klikt! Eerst inventariseren we de wensen van de klant. Op basis daarvan bepaalt Hulpstudent.nl welke student het beste bij de verwachtingen van de klant en de aard van de werkzaamheden past.

Brede service: De (schoonmaak-) werkzaamheden zijn divers. Denk daarbij aan dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afwassen, boodschappen doen, overhemden strijken, wekelijks tuinonderhoud, koken, hond uitlaten, bedden verschonen, oppassen, gras maaien, wasgoed ophagen, droogtrommel in- en uitladen, bijles aan scholieren, klein onderhoud in en om het huis, kinderopvang, sanitair reinigen, onkruid wieden, medicijnen ophalen, koelkast schoonmaken, vuilniszakken in container, auto wassen, afwasmachine in- en uitruimen, enz. enz.